Houten vlonderplanken

Hardhoutdiscount.nl is een totaal leverancier van houten vlonderplanken in allerlei kwaliteits houtsoorten. De prijzen zijn scherp, zodat iedereen een mooi hard houten vlonderplanken samenstellen kan.

Het grote voordeel van hardhouten palen is dat ze een natuurlijke uitstraling hebben, zeer duurzaam zijn en ze gaan ook jaren mee. Daarom worden deze palen vaak gebruikt voor het bouwen van een schuur, schutting of speeltoestel.

Waarom is dit dé webwinkel?

– We bieden online de laagste prijsgarantie. Kom jij dus elders een andere prijs tegen, dan kan je ons dit laten weten. Hier kunnen we van leren en jou bij helpen, we horen het graag.
– Wij leveren snel, heel snel. Voor 12.00 uur besteld, dan heb jij jouw spullen de volgende dag in huis. Is deze snelle levering niet mogelijk, dan zie je dit gelijk bij jouw producten staan. We streven naar een grote en voordelige voorraad om zo snel mogelijk te kunnen leveren.
– Al vanaf € 900,- brengen we alles gratis bij jou op de stoep. Maar ook voor kleine leveringen hanteren wij een scherpe prijs. We zitten veel op de weg en kunnen zo transportprijzen voor webwinkel klanten laag houden.