Ballonvaren Amsterdam

Vaarten over Amsterdam zijn vaak lastiger te plannen, want de weersomstandigheden moeten perfect zijn en ook vooral de windrichting speelt hierin een belangrijke rol. Indien je mee wilt, zul je wel een beetje flexibel moeten zijn, maar de beloning is zeker de moeite waard.

A3 Ballon heeft al sinds 1986 ervaring met het uitvoeren van ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. Jaarlijks worden door ons circa 12.000 passagiers vervoerd en hiermee zijn wij het grootste ballonvaartbedrijf van Europa.

Ballon varen met ballonvaren.com? Lees dan hier snel mijn review. 12 oktober j.l. heb ik voor het eerst in een ballon gevaren samen met Ballonvaren.com en het is echt een geweldige ervaring persoonlijk voor mij geweest.

Zij bieden kwalitatief goede vaarten. U bent minimaal een uur in de lucht bijvoorbeeld. Deze medewerkers zullen zorgen voor een geweldige ervaring die u nooit zal vergeten. Het is echt de moeite waard om een ballonvaart te maken.

Ballonvaren Amsterdam